Очаквам я да дойде -
величава, бяла.
Не от пяна, не в броня стара,
не като старица,
а русалка малка.
.
Откога ли,
откога я чакам,
като блудница в съня да кацне,
откога ли чакам той да дойде,
но от небето принцове
не падат.
© ДИМА Всички права запазени