Тигрица съм, превърната в жена.
Жена тъй нежна, ласкава, чаровна.
Към тебе взор обърнала в нощта,
очаквам те с надежда аз огромна.
Да дойдеш, да ме приласкаеш ти,
единствен както само ти умееш.
Наоколо е пълно със жени,
но искам ти да виждаш само мене.
Да шепнеш нежно в моето ухо,
че търсил си ме не една година.
И сгушена под твоето крило,
щастлива аз оттук да си замина.
16.12.2012 г.
© Вили Димитрова Всички права запазени