24.08.2008 г., 11:20 ч.

Очакване 

  Поезия » Любовна
1013 0 11
Очакване

Чакам... Още колко време -
миг ли само или векове?...
Думите ми, знам, летят към тебе,
но... къде са
                       твоите към мен?...

Бели листи с малки нежни букви...
Често питам: Колко струват те?...
Много! - Те са твойте устни...
Твойте длани... Твоето сърце...

Знам, ще дойдат!... Аз ти вярвам.
Цял в очакване трептя.
Бели листи... Пет-шест реда...
Нежни думи... Любовта...

© Иван Аргиров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??