2.02.2022 г., 10:07 ч.

Очакване 

  Поезия » Любовна
432 0 1

Тебе чакам в тишината
да говоря с обич аз.
Да ми хванеш пак ръката
и да тръгнем в късен час.
Да ме водиш с чиста вяра,
като падне страшен гръм.
Но да светиш в мене само
и в звезда над някой хълм.

© Васил Борисов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??