Очарование
Ти си очарование,
ти си съзерцание,
нуждая се от твоето дихание,
любовта е откъснат миг нежност,
не се нуждая от духовна небрежност,
а от частица нежност,
искам разпукващ се миг щастие,
да усетя твоето привличащо обятие!
© Пламена Сомова Всички права запазени