Нежна целувка и топло дихание,
полет на птица, море, тишина.
Сърцето рисува докрай очертания-
нежна и плаха, добра светлина.
Когато обичаме тихо мечтаем,
душата високо нейде кръжи.
Навярно така, така ще познаем,
златистото щастие, щом ни държи.
Нека се чудят морето и птици
как днес човека добил е криле!
Когато сияе любов във зеници,
човекът забравя, че има нозе!
Сърцето рисува докрай очертания-
нежна и плаха добра светлина!
Навярно го пише в предсказания,
любовта ще сияе сред тишина!
Детелина И.Стефанова 🍀✍️
© Детелина Стефанова Всички права запазени