Какво е да обичаш със очи,
да крачи трепетът по сетивата,
когато феите играят на любов
в разголения свят на тишината.
Какво е да те галят две очи,
когато залезът притихнал гасне
във дъжд от падащи звезди
две устни в теб да се захласнат.
Когато вятърът смирено спи,
нощта разпъпва лунната градина,
когато приласкани Аз и Ти
небето във любов ще ни заклина.
Какво е да обичаш със очи
и всяка ласка жадно да отпиваш,
дъхът и омаен в секунда дори,
но знаеш за миг, че я имаш!
© Красимир Трифонов Всички права запазени
Поздрави!!!