Очи в очи - зовяща нежност...
Душа в душа се отразява.
Вселени две в една безбрежност -
очи в очи - зовяща нежност...
И Любовта е неизбежност,
и в сърцата запламтява.
Очи в очи - зовяща нежност...
Душа в душа се отразява.
Струят звезди във безметежност -
очи в очи - зовяща нежност...
С най- чистата благонадеждност
Светлината побеждава.
Очи в очи - зовяща нежност...
Душа в душа се отразява.
© Асенчо Грудев Всички права запазени