9.07.2008 г., 22:35 ч.

Очите на Любовта 

  Поезия » Любовна
834 0 3


Две нежни очи -
цъфнал бадем.
В две тъмни лъчи
светла утеха намирам.
През две кафяви мечти
животът в мене се взира.

              ***

С любов гледам в любовта.
И виждам - очите и са кафяви.
Тъй нежно и тази сутрин блестят.
Може би, защото се будиш до мене?

Като слънчогледи ме гледат в зората.
И като пеперуди заспиват в нощта.
Искам в последния час да ме изпратят
и да ме срещат в съня.

 

 

© Силвия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??