10.04.2011 г., 20:03 ч.

Очите на пролетта 

  Поезия » Източни форми
622 0 4

Хайку - 3

слънчево зайче
изкъпано в кехлибар -
моите очи

удавих поглед
в дълбоките води
на езерото

розов цветопад
заля нашите очи -
цветни потоци.



© Валка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??