Очите ти са толкова дълбоки...
като Байкал във морско син оттенък,
душата ти е толкова голяма...
като Земята с няколкото океана.
Сърцето ти е толкова добричко...
както росата... гали всеки стрък,
косата ти е снежнобяла прелест
като снега обгръща фината ти същност.
Това си ти... жената на мечтите
с разбитата душа – сама насред нощите,
обичаме те всички, даже недобрите
и искаме да светиш като слънце сред звездите.
© Борислав тодоров Всички права запазени