Баба му - араб, дядо му - ливанец,
искаш ли да видиш медния му ланец.
В Мусайбето има мароканска жилка,
той гепи и на брат'чеда алуминиевата вилка.
Той е и четвърт сириец,
щом чуе „мед” - вади поглед на убиец.
Види ли алумин очите ей такива стават,
веднага купуват и продават.
Животът му е права крива,
от сутрин до обед само тел навива.
Всеки ден ходи на софийската гара,
оттам гепи к'вот набара.
Краде всичко - от алумин до тенекия,
щом стане вечер викат му „медната фурия”.
Мусайбето бил гъзар,
държи черния пазар.
По цял ден по улиците скита
и за мед и алуминий пита.
Готов на всичко е за цветния метал,
дори и майка си би продал.
Мусайбето слугува на Осама бен Ладен,
виж му костюма, пак е краден.
За мед и алуминий той е гладен
и за ток и жица жаден.
На български роми бил продаден,
така от Ганайското блато изваден.
Животът му никак не е лек,
у главата му се въртят само алумин и мед.
Мусайбето е на Ардино кметът,
иска медна жица от тук до Халеевата комета.
Когато хората го видят, вдигат олелия,
щот' се занимава с черна търговия.
Мусайбето откри нова пещера в Казахстан,
там прибра и на бай Кольо медния казан.
Вчера го удари волтова дъга,
а днеска бяга от закона с бронзова глава.
На ушите няма обици, има медни панти,
а на ръцете вместо гривни – алуминиеви джанти.
Той е дясната ръка на Садам Хюсеин,
от главата до петите обкован е с алумин.
Куките го дебнат, него не го ебе,
важното е само медна жица да краде!!!
© Христо Христов Всички права запазени