18.12.2008 г., 18:06 ч.

Ода за осмицата 

  Поезия » Хумористична
845 0 0

                  Ода за осмицата 

Под осемладната хармония на съвършенството
(О, спомняте ли си, госпожо, аЗсамблеите?)
в "Градината на октопода" осем пипала се точат
нещастен рефер някой да набарат, за чиято леля
играчът с номер осем ласкаво се е изказал,
а стадионът "Съдията: Добър ден!" припял е.
Из осемте етажа пък на соцпанелката
през лето осем'сет и осмо
народът гледа по тв "Осмият" и хич не предполага,
че само след години осем ще е жертва
на осмото световно чудо (хиперинфлационно).

© Атанас Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??