Огледай се!
Дъждът се рони на кристали,
слънцето изгаря нежността ми.
Попива всяка капка угризения,
потъват и последните съмнения.
Измръзва в делника страстта.
Слана покрива всеки порив.
Зов съм в утро ти непробудно
и тръгна ли си, няма да е чудо.
Сбогуване на прага чака.
Дъждът във мен заплака.
© Радка Иванова Всички права запазени
опустяла мадост..."