11.12.2011
... Искам да спя, а не мога -
душата ми е хвърлена в сладка тревога:
дали най-после ще срещна ТЕБЕ
и какъв ще е нашият жребий?!?
Вълнение, усещане за близост, красота,
обвити в сладостна мъгла…
Питам се: нима е истина това –
да срещнеш сродната душа
и да си кажеш всичко ей така,
със неизречени слова?!?
Тиха радост и благоговение
изпълват цялото ми същество
и не ни е нужно тук прозрение,
а само повече търпение,
за да дочакаме мига,
когато заедно ще полетим
и ще се слеем във едно!
© Ивайла Славова Всички права запазени