4.04.2013 г., 9:56 ч.  

Огледало 

  Поезия » Любовна
725 0 7

Как искам да ти бъда  огледало -

усмивки да ми пращаш всеки ден,

да те рисувам - и лице, и  тяло,

а погледът ти да е все във мен.

 

Да съм ти обич, вяра и надежда.

Лъжа и истина. Копнеж и плен.

И  дреха щом събличаш  с тиха нежност,

от хубостта ти да съм заслепен.

 

Със самочувствие да те зареждам,

да блесвам  зайче в  твоята коса.

В душата ти да се оглеждам,

щом скриеш в мен една сълза.

 

 ekstasis

© Михаил Цветански Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??