Огледало в тъмнината,
уловило светлина...!
Лъч надежда то раздало
в тъмнината на света.
Огледало в тъмнината
моят взор за свобода,
моята искра надежда,
че я има любовта.
Огледало в тъмнината,
истината за света.
Истината че я има, нея,
и че съществува тя.
Ако в нищо ти не вярваш,
значи си пропуснал любовта...
Огледало в тъмнината,
то е твоята душа.
© Ангел Всички права запазени