26.01.2017 г., 9:32 ч.

Огнено небе 

  Поезия » Любовна
484 0 4

Такава сила с тебе ни зове,

душите ни изгарят като факли.

Сега летим из огнено небе

и ад се носи върху кладата.

 

Но няма ад за двете ни сърца,

от огън ние само се обичаме.

Горим насън из огнения свят,

светят тъй от обич и звездите ни.

 

Такава сила с тебе ни зове,

душите ни изгарят като факли.

Изгаряме във пламенен копнеж,

защото тази обич сме очаквали!

© Аз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??