Ограбена
Защо ме превърна в жена, която е ограбена,
защо ме накара да се почувствам изоставена?
Ти беше за мен лиричен промисъл,
ликуващ символ на връзка със смисъл,
човек за мен най-личен,
дарих те с аромата си неприличен,
но не ме дооцени,
любовните си приоритети подмени,
остави ме само с лъхащо предчувствие за страст,
на завладяваща власт,
ще сътворя любовен стон - сподавен,
ще открия мъжа, който няма да практикува върху мен
значението на думата "изоставен".
© Пламена Сомова Всички права запазени