Ще те видя ли отново тебе,
с когото бяхме векове
и с когото, дявол да те вземе
трябваше да се деля на две.
Досаден си ми много даже,
обичам аз да съм сама,
кой очакваш още да ти каже,
че моя е последната ръка.
Не ме ли опозна когато
деляхме огън и тъма,
та сега коя съм ще ме питаш
и ще търсиш в мене светлина.
Мразя те ,защото ме обичаш,
мразя те, защото те боли
и твърде силно те обичам,
за да бъдем това,което сме били.
© Роксана Медичи Всички права запазени