30.05.2014 г., 12:05 ч.  

Огън ще гори 

  Поезия » Любовна
581 0 1

Огън гори в очите ми.

Изпепелиха се, няма искри!

Огън ми трябва за спомена.

И въздишка за бъдните дни!

 

Огън гори под нозете ми.

Избягах от тежки мълви.

Боса тичах по мокрите пътища.

И оставих след мене следи!

 

Огън гори в ръцете ми.

Останала е пепел от лист.

Изгоря лъжата написана.

,,Обичам те много с риск,,

 

Огън гори в сърцето ми.

Изпепеляват се дом и пари!

Едно голямо дете е сред огъня.

Дали ще може без път да твори?!

 

Децата, те са наши.

Синът и другите дошли.

Да знаеш! Огън ще гори!

За майчината обич - без шеги!

 

Огън и в тебе ще запаля.

Да ти пари, за минали дни!

Тя, обичта ми, цяла остана!

Дори и огън не я изгори!

© Мария Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Почувствах те и споделям!
    Едно рисковано жонглиране с огъня... самият живот...
    Интересен, хубав стих.
    Поздрав!
Предложения
: ??:??