НЕ ИСКАМ НИЩО. ХЛЯБ СИ ИМАМ.
И ОБИЧ ИМАМ. И ОМРАЗА.
ПАРИ НАЗАЕМ АЗ НЕ ВЗИМАМ,
ВЪВ БУРНИ НОЩИ НЕ ЗАСПИВАМ.
И СЪВЕСТТА СИ ЧИСТА ПАЗЯ!
НО ВСЕ ПАК НЕЩО НЕ ДОСТИГА...
ДУШАТА СТЯГА ВЪВ ОКОВИ.
ДА БЯХ СВОБОДНА ЧУЧУЛИГА,
КРИЛА РАЗПЕРИЛА, ДА ЛИТНА
НАПРЕД, КЪМ ХОРИЗОНТИ НОВИ...
© АГОП КАСПАРЯН Всички права запазени
научи се да летиш със тях!
Прекрасен стих!Браво!