Безлунна нощ,
онемяла
и унила.
Без вятър,
без звезди,
ни облаче.
... и е трудно
на дърветата да дишат,
а на птиците
за полет да мечтаят.
Дори морето
тежко гърдите си повдига
и издишва бавно
самота...
© Ласка Александрова Всички права запазени