Устните ти шепнат нещо!
И любов ми обещават…
Устните ти са горещи
и ми пречат да решавам…
Във душата ми се втурна,
омагьоса я, разби я
и ме завъртя във бурна,
всепоглъщаща стихия.
Бях загубила посока,
слаба бях и уязвима…
Пак си близо и не мога
да ти кажа - забрави ме!
Устните ти са горещи
и любов ми обещават…
Господи, защо те срещнах…
Още миг… и се предавам!
© Елка Тодорова Всички права запазени
Браво!