1.01.2011 г., 13:40 ч.

Омаяните 

  Поезия » Източни форми
669 0 4

  Омаяните

На Омар Хаям



Узрее ли моментът - розата ще цъфне.

Ароматът ще се понесе и омае

омаяните омаяни.

О, омаяни,

 бъдете готови да се насладите

във висша форма на това, което сте посадили...


И радостта Ви ще бъде извън време

и пространство...

Усещания сензитивни -

непознати досега,

на този времеви пространствен континиум,

наречен Земя.

© Есфир Асфар Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??