Омръзна ми да ходя
бавно, уморено.
И всеки ден се моля,
дано да полетя.
Не искам да оставам
на таз земя студена
и продължавам да се моля,
дано да полетя.
Омръзна ми да чувствам само злото ваше.
И пак мигапредвкусвам,
когато ще летя.
И нищо, знайте, нищо
не ще ме уплаши.
Когато съм свободна,
когато полетя.
Ще ви оставя долу,
сред земната мизерия,
погълнати, изцяло,
от всякакви проблеми.
Ако не щете - моля,
споделете копнежа
земята да оставите,
да полетите с мене!
© Елина Керчева Всички права запазени