20.01.2009 г., 15:34 ч.  

Оная любов, която ви дарих 

  Поезия
1410 0 25

 

В една секунда са заключени

дневните камбани

и нощните ми полети,

на чувствата ми орхидеите,

сълзите от коприва,

и думите – магии бели…

В една секунда само.

После… ги раздавам.

 

А те… към мен се връщат…

 

Тогава си прощавам

пропуснатите истини,

измислените небеса,

откъснатите венчелистчета,

покълнали във някого…

И пак съм аз,

и пак съм истинска

в прекършените стихове.

 

Весела ЙОСИФОВА

 

МУЗИКА>>>Една секунда 

 

© Весела ЙОСИФОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??