Онази нощ... (продължение)
Онази нощ сънувах, че те имам.
В косите си заплитах любовта ти
и виждах във очите ти душата си.
Жадувах теб. Проклинах самотата!
Онази нощ сънувах, че съм твоя.
Поиска ме. Видя във мен съдбата.
Онази нощ в съня дочух "обичам те".
Онази нощ за мене ще е свята!
MariAngel
© Марияна Ангелова Всички права запазени