Насилие, грубост, побой
на онова видео се видя.
Губя хладнокръвие, покой,
че на битите никой не завидя.
Хайде сега, хора, помислете -
това ли искате да продължава -
да ви третират като псета,
или желаете нормална държава!?
Става въпрос за битите от полицията хора зад колоната на ЦУМ на протестите през миналата година.Бях просто потресен от жестоката саморазправа!
© Георги Всички права запазени