Искам да ти пиша всеки ден,
да прониквам в мислите ти, в твоя сън...
Искам да копнееш всеки миг за мен,
да те разпалвам с буен чувствен огън...
Искам да те виждам всеки ден,
да ме топлиш само със дъха си...
Искам да усещам погледа ти върху мен,
да ме галиш с нежните си пръсти...
Искам да ме любиш всяка нощ -
бавно, страстно, всеотдайно...
Искам тялото ми да владееш с мощ -
силна, чиста и омайна...
Искам, искам те... но ти - недей!
Не ме карай да се вричам,
не жадувай и душите си да слеем,
вярвай ми - опасно е да те обичам!
© Ани Атанасова Всички права запазени