Описание
Докосването на ръцете ти,
по ръцете ми е като
полъх от тих летен вятър,
едва доловима въздишка,
звук от клавиш на пиано,
радостта на сбъдната мечта,
първата глътка въздух,
току що завършен стих,
усещане за вечност,
небе с пълнолуние,
първото пролетно цвете,
седемте цвята в дъгата,
молитва на грешник,
цялото на две половини,
смисълът на думата обич.
© Силвия Пеева Всички права запазени