Забъркаха се и несебърци
в строй-безаконието -
опитаха се с пристройки
да си подкрепят поминъка.
Ала им ги сринаха.
Не си изпатиха
само хотел-палатите.
Защо ли? – то си се подразбира:
нали и законите „наши“
барабар с „контрола“
свръхбогаташите
приватизираха.
© Вълчо Шукерски Всички права запазени