3.08.2007 г., 22:32 ч.

Опит за текст... 

  Поезия
846 0 3
Опит за текст 
 По песента на Rainbow - „rainbow Eyes"
(на абсолютна примависта го написах. Дори нямам претенциите за стих)


Спомените ми недей

да крадеш от мен,

по-добре ги разпилей

над чужда нощ и ден.


Припев:


Очите ми вземи,

пътя вземи и моя сън,

но после си тръгни,

моля те, моите

спомени недей,

недей,

ти недей...


Моят път е променен

и мойте нощ и ден,

една жена е слънце в мен,

Не искай да съм твой.


Припев:


Очите ми...


Погледът ми пак е бял

и пак съм цял без теб,

не искам пак да съм живял

безлични нощ и ден...


Припев:...

© Емо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??