Тихичко,
на пръсти стъпвам
и все по-близо се намирам
до иэпълнена с оазиси пустиня.
Неволно,
в пясъка залитам
и горещо пожелавам
с обич искрена и страст да любя.
Свободно,
с духа си политам
и ясно образа съзирам,
размил се с мъничката радост моя.
Щастливо,
без разсъдък се завръщам
и все по-учестено вдишвам,
преживяла мигновена еуфория.
© Емили Всички права запазени