12.01.2005 г., 18:03 ч.

ОПОЗНАВАНЕ 

  Поезия
898 0 2

 

Смутени свикваме

един с друг -

събличаме доспехи,

ближем рани,

разголваме тела, души,

остава да заровим

щиковете само…

 

 

© Маргаритка Харизанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??