5.12.2008 г., 20:04 ч.

Оправдание 

  Поезия
591 0 0
Очите и увехнали цветя
с цвят на нощни пеперуди,
лицето и море от тъга,
доверието ми в него се изгуби.

Изпепеляваща грешка,
очаквана лудост,
мъка човешка
с лице на женска хубост.

Действам против свойте чуства,
удавен в пороя сълзи,
няма време за романтика
без надеждата, което ме срази.

Раздялата тук е илачът,
а камата в сърцето кърви,
питам се кой е палачът -
ти, мила моя, о ти!

© Евгени Евгениев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??