Притеглям всичко от живота.
На моята везна очукана и вярна.
Приятелства, роднините, имоти.
Открие направих:
Любов, хомот и пак хомот за скота-
година след година календарни.
© Иван Иванов Всички права запазени
Произведението е участник в конкурса:
Приятел е този, който знае всичко за теб, и въпреки това те обича »