Тази нощ ще полудееш.
Тази нощ ще е различна.
Трябва само да копнееш
и с поглед да събличаш.
За любов не ще говорим
или за влюбени души.
По план е да поспорим
кой кого ще съблазни.
Думите са забранени.
Само шепот невъзпрян
топъл ще полепва
по тела, отрекли свян.
Музика ще се разлива
в ритъм сексапил.
Знаеш, че съм дива.
Знам, че имаш стил.
Погледите ще са огън,
тъмна влажна пещера.
А телата ни ще могат
да изваят прелестта.
Винаги била съм мечта,
която искаш да познаеш.
Само наша е нощта...
Осмели се да мечтаеш!
© Даниела Всички права запазени