Великата китайска стена,
статуята на Христос в Бразилия,
а сега и любовта,
са едни от чудесата на света.
Любовта е върховната сила,
наш верен спътник в дългия път,
даваща ни топлина, закрила,
сякаш сме в някой уютен кът.
Двама хванат ли се за ръка,
започва приключението на любовта.
Идва тя като ангел от небесата
и на всички приковава лицата.
И нежна,
гореща,
пареща,
завладява тя сърцата,
омагьосва всекиму душата.
© Силвия Григорова Всички права запазени