22.06.2008 г., 0:58 ч.

Останаха само писмата ти 

  Поезия » Любовна
508 0 3
 

Останаха само писмата ти.

Като надгробни камъни стоят.

Напомнят за делата ти...

Обрекли сърцето на смърт.

 

Из гробницата от слова,

търсеща живот се скитам.

Колко невъзможно е сега,

колко страшно да дишам.

 

Вървя... и надписи чета...

Във вихъра от въжделения.

Раздират късчета от любовта,

засипали последната алея.

 

Само писмата ти останаха.

Нямам и искра да ги запаля.

Те дълго душата ми палиха.

Остана в сълзи да ги удавя.

 

Когато дойдеш вместо тях,

не ще откриеш нищо свое.

Огън от сълзите ражда прах,

забравил, че била съм твоя...

 

 

© Даниела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??