Свали юздите
на разума!
Отвържи мислите
от въжетата на илюзиите.
Разлей страха
до последната капчица съмнение!
Скъсай Тъмното наметало
на миналото
и запази светлината му.
Отвори вратата на Желанието
с ключа на вината.
Обуй шарените пантофки
на Предчувствието!
Влез и остани!!!
© Веселка Стойнева Всички права запазени