Остани
Ти ли беше онзи, първият!?
Който ме учеше как да не плача.
Ти ли беше онзи, първият!?
Който държеше ръката ми в здрача.
Ти ли беше онзи, първият!?
Който разпалваше страсти забравени...
Ти ли беше онзи, първият!?
Който слагаше в нозете ми митове развенчавани...
Спри и остани...
Онзи, последният.
Който научи ме да мечтая.
Онзи, последният.
Който протегна ръка и заведе ме в рая...
© Марина Всички права запазени