ОСТАВАМ
Ограби ме последната любов.
Останах дърво без клони.
Нощем слушам женски зов.
Не са ли зимни моите сезони?
Годините - птици къде ще кацнат.
За мене сега са черни врани.
Звездите нещастни гаснат.
… Оставам с отворените рани...
© Мимо Николов Всички права запазени