6.05.2007 г., 16:25 ч.

Оставаме 

  Поезия
951 0 5
Няма какво да си кажем с теб вече,
а неизречени думи кънтят.
Даже избягваме да се поглеждаме,
а случайните допири адски бодат.

Някак си мъчим се да съжителстваме
само заради общи неща -
апартаменти, коли, лизинги
и едно дете с обща душа.

Него няма как да разкъсаме,
няма как плът да делим.
Просто защото не можем -
заедно ще продължим да вървим.

ІІІ.2005 г.

© Магдалена Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??