Остави ме такава!
Не убивай детето във мен!
Остави ме такава!
с пламък в очите и с много мечти -
облачета лилави!
Виж, зазорява! Идва денят -
време за отрезвяване…
Но сега се отдай на нощта,
прошепни ми
колко искаш във твоя живот
да ме има!
А после иди си невидимо
в тъмното…
И с нозе, отмалели
от любовното вино,
ще си тръгна и аз,
без да зная
дали съм те имала!
Не убивай детето във мен!
Остави ме такава!
Таня Иванова
© Таня Ив Всички права запазени