Все още пазя острието
на последната стрела.
То забито е в сърцето
от раздялата била.
Болката тежи жестоко
с незарастващите рани.
С нови даже по- дълбоко
белег вечен ще остане.
Време нищо не лекува.
Ти за мен си незабрава.
Обичта не се преструва,
острието в мен остава.
© Асенчо Грудев Всички права запазени