Чуваш ли как сърцето ми плаче?
Усещаш ли колко страдам по теб?
Ти ми каза, че не е нужно, обаче
не мога да крия толкова болка във мен...
Обичам те и това е най-важно!
Обичам те и няма да спра!
Ще те вбесявам и ще ти го казвам,
дори да престанеш да вярваш в това...
Вземи душата ми и изгори я,
направи от мен тъжен, но вярващ човек,
толкова съм счупена в мен, но няма да скрия,
когато плача, искам само ти да си до мен!
В момента плача... но не бягам
от истината, която винаги ме настига...
Защо обичам да признавам,
че няма нещо, което сърцето ми достига...
... освен теб...
... Само ти ми остана!!!
© Ивона Иванова Всички права запазени