14.10.2012 г., 14:04 ч.  

От днес 

  Поезия » Любовна
747 0 1

Тази сутрин направих кафе, но не  за теб.

Днес държах ръка, но не твоята.

Тази вечер съм красива. Не за теб.

Нося любимата ти рокля, а не съм с теб.

Ще целувам, но не теб.

Ще заспивам гушната, не в теб.

А в края на деня, напук на всичко, ще сънувам не него, а ТЕБ!

 

© Натали Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??