От годините ли...
От живота!?... Не знам,
но съм станал ревльо
тъй голям.
Уж се радвам, а все плача.
Тъжно ми е, пак рева.
Гледам филми и сълзите
сипят се като река.
Питам се какво ми става?
И в какво превръщам се
не знам!?
Мъж ли съм... Или живота,
ме разсипа пак не знам.
Искам всичко хубаво да бъде.
Искам по-добър живот...
Искам го, но не за мене.
Искам го за всички нас...
А сълзите мои нека ... Бъдат!?
За хората и любовта.
От годините ли?
Аз не зная, но го правя
с вярата ми в любовта.
© Ангел Всички права запазени