28.02.2013 г., 13:59 ч.

От името на мутрите 3 

  Поезия » Гражданска
378 0 0

Държавата тъй да се ремонтира,

че да може повече да се обира.

Избрахме лидер на нас подобен,

за да дойде момент удобен

ние добре да се обогатим,

защото, за разлика от народа, не спим.

Ние дюните и Пирин искаме,

затова за властта се натискаме.

Да изберете будистчето скапано,

та пак да сме на власт, дано!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??